|
04:04 H
Un instant del matx AEK Atenes - Inter Escaldes. (Foto: Inter Club d'Escaldes)

L'Inter Escaldes deixa viva la tornada contra l'AEK Atenes (4-3)

Andorra la Vella.- L'Inter Escaldes ha pogut sortir amb vida de l'infern grec, tot i perdre contra l'AEK Atenes per 4-3. Amb l'eliminatòria oberta, els hel·lens trepitjaran gespa andorrana l'1 d'agost (18.30 hores) per intentar continuar a la Conference League, un objectiu que sembla inversemblant, però que també està en joc al vestuari dirigit per Felip Ortiz. Així doncs, amb l'empat seria suficient per anar a pròrroga i assegurar-se la pena màxima.

Les prediccions apuntaven a una clara pallissa de l'equip dirigit per l'argentí Matías Almeyda als blaus i negres. I momentàniament va ser així, al minut 53' el marcador mostrava una clara sentència de 4-0 quasi impossible d'aixecar. Tanmateix, els d'Ortiz només van necessitar 18 minuts per atansar-se a l'empat. Un gol en pròpia porta de Domagoj Vida (65') i el penal de Sascha Andreu al 78' van retornar l'esperança als andorrans, que tornaven a veure cel obert amb el darrer gol del partit protagonitzat per Victor Martínez.

"Sabíem que seria un partit molt complicat i que contra un gran equip com l'AEK un error nostre acabaria en ocasió de gol o gol" ha mencionat Ortiz en la roda de premsa postpartit. Així doncs, durant la segona part van poder corregir-los i han sabut ser valents que han acabat en recompensa. "Ells han aprofitat els petits detalls on no hem estat encertats durant la primera part, i la parada del penal ens ha donat ales" ha valorat. Finalment, ha ressaltat el mèrit dels jugadors després d'aixecar un 4-0 en contra.