Divendres 18 d'octubre de 2024
|
08:32 H
El nou jugador del MoraBanc Andorra, Kyle Kuric. (Foto: MoraBanc Andorra)

Kyle Kuric, fitxatge de luxe per al MoraBanc Andorra

Andorra la Vella.- Estudiantes, Gran Canaria, Zenit, Barça... I ara, Andorra. Kyle Kuric és nou jugador del MoraBanc Andorra i reforça notablement la línia exterior del nou projecte de Natxo Lezkano per encarar una nova temporada a la Lliga Endesa i intentar superar l’exigent prèvia de la Basketball Champions League.

Jugador amb molta capacitat atlètica i anotadora, sobretot amb el tir exterior, on s’ha caracteritzat sempre com un especialista des de la línia de tres punts. Amb una llarga trajectòria a Eurolliga (5 temporades) i a l’Eurocup (4 temporades), ha jugat la darrera temporada amb el Zenit Sant Petersburg, on ve d’anotar 12,8 punts amb fins un 40% d’encert des del triple

El GM del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, s'ha mostrat molt satisfet assegurant que "és un fitxatge molt important per a nosaltres, té tots els requisits que busquem. Té experiència a la lliga, competint a altíssim nivell, i ha sigut el tirador, juntament amb Jaycee Carrol, més valorat de l’última dècada de l’ACB”. Complementa afirmant que “La seva ambició i personalitat ens han de fer créixer com a equip".

En aquest sentit, ha finalitzat dient que "per nosaltres, el fet de poder signar a un jugador de la qualitat de Kyle Kuric ens fa fer un salt com a equip en totes les dimensions. Tenia propostes importants d’altres equips europeus i ha prioritzat tornar a la Lliga Endesa defensant la nostra samarreta".