Diumenge 08 de setembre de 2024
|
04:18 H
Un instant del partit UE Santa Coloma - FC Midtjylland. (Foto: UE Santa Coloma)

Un triplet del Midtjylland al Nacional deixa a la UE Santa Coloma a tocar de l'Europa League (0-3)

Andorra la Vella.- Derrota de la UE Santa Coloma davant un FC Midtjylland amb molt bon joc ofensiu (0-3). Els de Thomas Thomasberg han fet els deures, anotant els gols suficients per deixar l'eliminatòria quasi sentenciada i als de Boris Anton a tocar d'Europa League, on segurament s'enfrontaran al Rigas de Letònia, que ha perdut contra el Bodø/Glimt (4-0).

El partit ha iniciat trencat amb els negres i grocs intentant cercar la sorpresa a la contra amb xuts llargs per part de Juanpe Navarro. Els danesos, però, han sabut llegir l'esquema de plantejament dels locals per treure a joc la seva bona línia defensiva, totalment sota les previsions de Boris Anton. De fet, aquesta metodologia de la UE ha ofert la primera ocasió clara de Joaquin Cifuentes que finalment ha marxat per la banda esquerra. Marcos Blasco ho ha intentat amb un xut des de fora de l'àrea que ha acabat per sobre del travesser.

El Midtjylland ha continuat amb el seu bany de futbol en gespa andorrana i pocs minuts després, l'alegria nòrdica apareixia momentàniament amb un gol que finalment seria anul·lat per la sortida del baló. No seria fins a l'11' quan es desfeien les taules de la mà de Franculino Dju. Després de cinc remats a porteria (dues aturades i dos pals) amb intent de tisora inclosa, el davanter de Guinea Bissau ha obert el marcador per un córner tret per Aral Simsir.

Nova oportunitat per la UE (25') amb un servei de córner de Mohedano que quasi finalitza amb l'empat en pròpia porta, però que ha salvat Denil Castillo. I sense donar temps a treva, Victor Bak ha aprofitat que la defensa dels andorrans estava dormia per passar-li la pilota a Ousmane Diao i fer el 0-2 que duraria fins al descans.

A la represa, mateix dibuix que a l'inici del duel: ocasions més repartides, però sense moviments al digital. La més clara dels locals ha arribat al 62', amb un tir centrat de Bilal el Bakkali amb parada de Elias Olafsson. A la següent jugada, Simsir ha passat d'assistir a ser l'autor del 0-3. A manca de nou minuts, els locals ho han tornat a intentar amb un tir poc perillós i que ha acabat a les mans del porter danès. Finalment, el marcador no s'ha pogut tot i els diversos intents del Midtjylland per ampliar la distància.