Diumenge 08 de setembre de 2024
|
04:13 H
La cònsol major de la Massana, Eva Sansa, i els representants del Moto Club d’Arinsal, Josep Punti i Sandra Bonet, en la presentació de la 22a edició del Trial d'Arinsal. (Foto: Comú de la Massana)
La cònsol major de la Massana, Eva Sansa, i els representants del Moto Club d’Arinsal, Josep Punti i Sandra Bonet, durant la presentació de la 22a edició del Trial d'Arinsal. (Foto: Comú de la Massana)

La 22a edició del Trial d'Arinsal comptarà a 270 corredors i dues zones noves

La Massana.- La 22a edició del Trial d'Arinsal, que tindrà lloc el cap de setmana del 27 i 28 de juliol, comptarà amb dues noves zones o la participació de 270 pilots, dels quals molts d'ells estan competint alls Mundials. Aquest esdeveniment, plenament consolidat, combina una part esportiva amb el vessant de dinamització del poble d'Arinsal, com han remarcat tant la cònsol major de la Massana, Eva Sansa, com els representants del Moto Club d'Arinsal, Josep Punti i Sandra Bonet, durant la presentació de la cita.

El recorregut compta amb 45 quilòmetres de llargada i 18 zones diferenciades, a les quals se li afegeixen la nova zona d'inici al costat del dic d'Arinsal, i una zona indoor, just a sota del circuit de les Berques. Entre els corredors confirmats figuren noms com Miquel Gelabert, Gerard Trueba, David Avendaño, Berta Abellán o el vigent campió del Trial d'Arinsal, Arnau Farré. Per la banda de la representació nacional, competiran Sergi Palau, Kikou Lasmolles, Manuel Iborra, Oriol Serrano, Alèxia Lladó i Àlex Lladó.

Durant tot el cap de setmana hi haurà un gran ambient al poble d'Arinsal, ja que el Trial genera un gran volum d'espectadors. Sansa ha remarcat la implicació del teixit comercial d'Arinsal tant al trial com a la resta d'esdeveniments que s'hi organitzen.

Els participants tindran un val de deu euros per als bars i restaurants del poble. D'altra banda, els visitants que facin una consumició als establiments adherits a la campanya tindran un tiquet gratuït per al telecabina d'Arinsal.