Diumenge 08 de setembre de 2024
|
04:35 H
Un instant dels entrenaments de l'FC Andorra. (Foto: FC Andorra)

L'FC Andorra viatjarà a Lezama i rebrà al Barça Atlètic en l'inici de la temporada

Andorra la Vella.- La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha fet públic aquest dimarts el calendari oficial de la temporada 2024-2025 de Primera Federació, on l'FC Andorra de Ferran Costa ja va quedar encasellat al grup u amb rivals coneguts com l'Amorebieta i amb equips d'experiència professional com el Nàstic de Tarragona o la Ponferradina. Així doncs, els tricolors jugaran el primer partit com a visitants a Lezama, on es veuran les cares amb l'Athletic Club B.

Pel que fa al primer partit a l'Estadi Nacional, els de Costa rebran al filial del Barça, i l'últim duel de la temporada el disputaran contra la Cultural Leonesa a l'estadi Reino de León. A més, s'ha revelat que la primera jornada es disputarà durant el cap de setmana del 23 al 25 d'agost, mentre que la darrera serà del 23 al 25 de maig del 2025.

Tot i que la categoria és oficialment el tercer nivell del futbol espanyol, es podria denominar fàcilment futbol professional per la qualitat dels participants en ambdós grups. Específicament, l'FC Andorra té per davant un calendari difícil amb un objectiu clar: tornar l'any que ve a Segona Divisió. Les darreres jornades poden ser clau pels andorrans amb duels contra l'Osasuna B al Tajonar (jornada 34); el Nàstic de Tarragona al Nacional (jornada 35); o el Barcelona Atlètic al Johan Cruyff (jornada 36).

Les primeres anàlisis donen un el final de curs molt més fàcil que el de la passada temporada a la Liga Hypermotion, encara que tot dependrà del treball fet durant els deu mesos de competició.