Diumenge 08 de setembre de 2024
|
04:19 H
El tret de sortida de la carrera. (Foto: Ocisport)

Guillem Solanas i Laura Orgué guanyen la cursa vertical del Mountain Festival Comapedrosa

Arinsal.- Guillem Solanas i Laura Orgué s'han imposat a la cursa vertical de l'esdeveniment Mountain Festival Comapedrosa que s'ha disputat aquest dissabte. Solanas ho ha fet en la categoria masculina amb un temps d'1 hora, 13 minuts i 02 segons; mentre que Orgué ha parat el cronòmetre en 1 hora, 32 minuts i 59 segons en la femenina. Els corredors han ascendit al cim del Comapedrosa de 2.953 metres fent un recorregut de 8 quilòmetres i 1.483 metres de desnivell positiu.

En categoria masculina, Guillem Solanas ha trencat el record establert l'any anterior d'1:16:00. El segon ha estat José Antonio Bellido i el podi l'ha completat Marc Casanovas, corredor local i vencedor de l'edició del 2023.

En categoria femenina, la campiona del món de l'especialitat en quilòmetre vertical en sis ocasions ha fet bons els pronòstics i s'ha acabat emportant la victòria. Rosa Maria Nieto ha finalitzat en segona posició i Cristina Vilarnau en la tercera.

El Mountain Festival Comapedrosa 2024 continuarà aquest diumenge i decidirà al Campió Europeu de XTERRA Trail Run (19 quilòmetres), la XTERRA Comapedrosa Marathon (36 km) i la XTERRA Comapedrosa Skyrace (24 km).