Diumenge 08 de setembre de 2024
|
05:51 H
El nou fitxatge de l'FC Andorra. (Foto: FC Andorra)

Álvaro Peña reforçarà el mig del camp de l'FC Andorra

Andorra la Vella.- Álvaro Peña es converteix en nou jugador de l'FC Andorra després de l'acord arribat entre el futbolista i l'entitat tricolor. Peña, que ja havia tancat la seva etapa amb el seu anterior club, l'Almere City holandès, és un migcampista amb experiència i una llarga trajectòria al futbol espanyol. Signa per una temporada amb una altra d'opcional.

Álvaro Peña (Bilbao, 24/10/1991) es va formar al futbol formatiu de l'Athletic Club amb qui va arribar a debutar a l'Europa League amb Marcelo Bielsa a la banqueta –va ser titular al camp de l'Ironi Kiryat Shmona d'Israel i va jugar uns minuts contra l'Sparta de Praga–. Però després de dues temporades al filial va començar el seu peregrinatge per diferents equips de 2a divisió –a part de dues temporades al Racing de Santander, a 2a B– com el Lugo, l'Alcorcón, l'Albacete, el Mirandés i l'Amorebieta.

El migcampista, que destaca també per la seva capacitat golejadora –33 gols a la seva carrera–, ha jugat les dues darreres temporades als Països Baixos a les files de l'Almere City amb qui al primer any va aconseguir l'ascens a la màxima categoria sent un jugador important –31 partits, tots de titular, i 5 gols–. Enguany, ha aconseguit la salvació sense gaires patiments amb un conjunt que s'estrenava a la categoria.