Diumenge 08 de setembre de 2024
|
04:13 H
La selecció femenina de futbol ha posat el punt final a la seva primera participació a la Womens European Qualifiers. (Foto: FAF)

La selecció femenina s'acomiada de la Womens European Qualifiers amb derrota

Andorra la Vella.- La selecció femenina de futbol ha posat aquest dimarts el punt final a la seva primera participació a la Womens European Qualifiers. Ha estat amb una derrota davant les Illes Fèroe. Tot i la diferència de potencial entre totes dues seleccions, Andorra va ser qui va tenir la primera gran ocasió del partit amb una jugada d’Ari Gonçalves que aquest dimarts lluïa el braçalet de capitana.

Van ser les visitants, però, les que es van avançar. Sobre el quart d’hora de joc, acció a l’interior de l’àrea andorrana. La pilota s’estavella al travesser de Luna Marcet, però la jugada continua. Al final, era Tórolvsdóttir qui acabava inaugurant el marcador.

Només dos minuts més tard, arribava el segon. Ara, era Klakstein qui ampliava l’avantatge per fer pujar el 0-2 que servia per arribar al descans.

A la segona meitat, Andorra va tornar a gaudir d’una clara oportunitat de gol al minut 66. Aquesta vegada, el perill arribava d’una centrada des de la dreta que buscava Aitana Colobrans i Clàudia Plaja. Cap de les dues, però, no aconseguia rematar. Era la primera intervenció de Plaja, pocs segons després de saltar al terreny de joc.

Al 71, però arribava el tercer de les Illes Fèroe. Des de la mitja distància, Johannesen superava per tercera vegada la porteria andorrana, acabant de tancar el partit.

Poc més tard, gran intervenció de Luna Marcet. Des de la distància ho tornava a provar l’equip visitant, però la portera andorrana s’estirava a la seva esquerra per evitar el quart gol del partit.

En temps de descompte, va tornar a marcar l’equip de les Illes Fèroe. Joensen, de falta directa feia el 0-4 definitiu.