|
05:07 H
La UE Santa Coloma ha vençut el Ballkani de Kosovo. (Foto: UE Santa Coloma)

La UE Santa Coloma fa un pas endavant a Europa

Andorra la Vella.- La UE Santa Coloma continua endavant en competició europea després d'haver superat en la tanda de penals el Ballkani de Kosovo per 6 a 5. D'aquesta manera, els homes de Boris Antón passen a la segona ronda de la Champions i es veuran les cares contra Midtjylland, campió de la lliga de Dinamarca. El partit d'anada es jugarà ja dimarts vinent, a l'Estadi Nacional.

Els 90 minuts de joc han acabat amb 0 a 1 gràcies a un gol de Mohedano, i ha calgut anar a la pròrroga, que s'ha acabat amb un 1 a 2. Franco de Jesús ha fet el 0 a 2. I Hamidi ha retallat per al Ballkani. Amb aquest resultat ha calgut anar als penals, i la UE Santa Coloma ha aconseguit estar més encertada. De fet, el porter Juanpe ha estat el gran protagonista de la victòria, ja que i ha aturat el catorzè penal de la tanda a Thaqi.