Divendres 18 d'octubre de 2024
|
06:43 H
Jéssica Cruz i Oriol Pi al Campionat d'Espanya d'XCO. (Foto: Federació Andorrana de Ciclisme)

Jéssica Cruz 12a i Oriol Pi 25è en el Campionat d'Espanya d'XCO

Huelva.- La darrera jornada del Campionat d’Espanya de Mountain Bike en la modalitat de Cross Country (XCO) s'ha disputat aquest diumenge, on la representació andorrana ha anat a càrrec de Jèssica Cruz, en categoria elit femenina i Oriol Pi, en elit masculina. Tots dos no han pogut finalitzar el recorregut sencer, a l’haver estat avançats pels primers, en el cap de la Jèssica, a una volta pel final i en el cas de l’Oriol a tres. Malgrat no fer tot el recorregut, els ciclistes andorrans han entrat en classificació.

La jornada ha estat dura. El recorregut ha estat exigent, amb molta pedra punxeguda que augmentava les probabilitats de punxada per a tots els corredors. La calor tampoc ha ajudat als corredors que han patit de valent a la prova. Malgrat tot, els representants del Principat han lluitat en tot moment contra els millors ciclistes d’Espanya i això els hi servirà de cara a futures competicions.

El campionat d’Espanya d’XCO es tanca, per la representació andorrana amb una 23a posició de Roger Turné, a la categoria sub-23 on va poder finalitzar la cursa malgrat la punxada que va patir; el 12è lloc de Jèssica Cruz a -1 volta de la guanyadora, en categoria elit femenina i el 25è lloc d’Oriol Pi, a -3 voltes del guanyador, en categoria elit masculina.