Diumenge 08 de setembre de 2024
|
06:01 H
Participants andorrans a la prova ciclista Mussara 24 h. (Foto: COMANDO)
Participants andorrans a la prova ciclista Mussara 24 h. (Foto: COMANDO)

Andorra participa a la Mussara 24 h al Circuit de Barcelona-Catalunya

La Mussara.- Una delegació de set persones d'Andorra, entre elles dues persones trasplantades i dues donants membres de l'ATIDA, així com personal sanitari que forma part de l'equip de donacions d'Andorra, ha participat aquest cap de setmana a la prova ciclista Mussara 24 h. El país ha quedat representat en cinc equips de diferents nacionalitats: un equip de dues persones, dos equips de quatre persones i dos equips de sis persones. Cada equip ha completat les 24 hores de carrera ciclista amb relleus, buscant completar el nombre més gran de voltes possible al Circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló, que compta amb una llargària de 4,7 km.

Entre els participants destacats es troben els membres d'ATIDA, Jaume Boneta i Mari Martínez

Sobre la participació en la cursa, Martínez s'ha mostrat emocionada de rodejar-se de tanta gent vinculada amb la causa i ha celebrat "poder participar d'aquest esdeveniment esportiu per fer visible la donació d'òrgans i alhora agrair als donants el seu gest altruista".La Mussara 24h és un esdeveniment de ciclisme de resistència on els equips, formats d'entre dos a vuit ciclistes, intenten superar-se en aquest repte atlètic i de resistència dins del temps assignat.

Aquest esdeveniment no només representa una competició sinó també una celebració de solidaritat i comunitat, amb moltes històries de superació personal i treball en equip. És un cap de setmana dedicat als amants del ciclisme i la resistència.

ATIDA s'ha unit recentment al projecte esportiu i de solidaritat "Titan deja huella ONT"

L'Associació s'ha sumat a la iniciativa popular "Titan Deja Huella ONT", la qual busca promoure la donació d'òrgans a través del ciclisme, organitzant equips formats per personal sanitari, persones trasplantades i donants d'òrgans. Gràcies a aquest projecte, les persones trasplantades poden gaudir d'una vida normal i aconseguir grans gestes com ara participar a la Mussara 24 h o a la Titan Desert.