Divendres 18 d'octubre de 2024
|
06:55 H
El biker, Roger Turné. (Foto: Federació Andorrana de Ciclisme)

Roger Turné finalitza 23è en el Campionat d'Espanya d'XCO

El 'biker' andorrà ha tingut la mala sort de punxar a la primera volta

Huelva.- El ciclista andorrà Roger Turné ha finalitzat en 23a edició, a la prova sub-23 del Campionat d'Espanya XCO que s'està portant a terme aquest cap de setmana a Huelva. El 'biker' andorrà ha tingut la mala sort de punxar a la primera volta, cosa que li ha impedit estar en el grup on li tocava.

La sortida no ha anat malament, Roger Turné. La calor que feia ja, a priori, seleccionava els corredors i ell s'havia ficat entre el top 20, objectiu inicial que tenia a la prova. Malgrat tot, a l'inici d'una baixada pronunciada el del Principat ha punxat i s'ha vist obligat a anar amb la roda punxada tota la baixada fins a arribar al lloc per poder fer rebre assistència. Això ha fet que el grup amb el qual anava li marxés obligant a fer un esforç extra.

Turné no ha donat res per perdut. Amb un terreny amb molta pedra punxeguda i llocs per caure, ha pogut anar remuntant a poc a poc fins a travessar la línia d'arribada en la 23a posició final.

Només acabar Turné explicava que "estic content a mitges perquè la punxada a la primera volta m'ha fet perdre, el grup on havia d'estar". Turné ha afegit "he pogut acabar que avui no era gaire evident per com era el terreny i la quantitat d'abandons que hi ha hagut".

Aquest diumenge hi haurà les proves elit, amb la participació de Jèssica Cruz a la prova femenina i d'Oriol Pi, a la masculina.