Diumenge 08 de setembre de 2024
|
05:48 H
El nou tricolor, Lautaro de León. (Foto: FC Andorra)

Lautaro de León:'Buscava un projecte que tingués fam i crec que ha estat una decisió encertada'

El nou davanter d'origen uruguaià, qui ja es troba al país, està convençut que serà un gran any

Andorra la Vella.- Després de la seva visita al Nacional la temporada passada amb el Cartagena i després amb el Mirandés, Lautaro de León, vestirà la samarreta de l'Andorra durant la propera temporada, com ja va anunciar el club aquest juliol. Ara, el nou davanter d'origen uruguaià, qui ja es troba al país, està convençut que serà un gran any. "Estic content amb la meva arribada. M'estan acollint molt bé tots els companys i el cos tècnic i em trobo còmode i feliç. Potser no m'esperava tanta calor, però estem entrenant al màxim, agafant sensacions i millorant per intentar aportar el màxim possible" ha manifestat, aquest dissabte, el jugador de Montevideo.

Lautaro ha explicat que, des del contacte de Jaume Nogués i Ferran Costa, va pensar que unir-se al club seria un projecte molt ambiciós. "Buscava un projecte amb reputació i crec que ha estat una decisió encertada" ha comentat, Lautaro. "Després de la trucada del Jaume, vaig contactar Pampín, qui em va descriure la situació. Al principi hi ha molts canvis, però un cop t'hi adaptes, tot millora. Em va parlar molt bé d'Andorra" ha assegurat, el davanter, qui va avançat que "puc jugar a la banda però em sento més còmode al mig. Sóc un jugador treballador, fort i intento aportar a l'equip amb gols, assistències i, sobretot, amb molt treball, desplegament i intentant donar el màxim".

El nou tricolor considera que l'equip ha de començar per sentir-se important i ser dominant, i que la classificació ja ho determinarà tot. "Hem d'intentar estar a dalt i ser un dels millors del grup" ha plantejat, Lautaro, mentre assegurava que se sent còmode a Andorra i que el club li ha transmès la confiança i la seguretat que necessita.

L'FC Andorra ha anunciat també aquest dissabte un acord amb el club belga KV Mechelen pel traspàs de José Marsà, que posarà punt i final a la seva etapa tricolor després d'un any al Principat. Marsà, -a qui el club li desitja molta sort de cara al futur- va arribar la temporada passada procedent de l'Sporting de Lisboa tot i que havia jugat la segona part del curs anterior cedit a les files de l'Sporting de Gijón. Amb l'Andorra, Marsà ha disputat un total de 32 partits, 22 dels quals sortint en l'onze inicial.

Morgado qualifica de premi la seva arribada al club

César Morgado va ser presentat aquest divendres com a nou jugador de l'FC Andorra. El c entral, amb una gran experiència a la categoria, es va mostrar il·lusionat i agraït per la seva arribada al club. "Venir a l'Andorra és un premi. Tothom té il·lusió per venir a un club i a un projecte així. Vull que sigui un dels anys que pugui recordar i això és el que tots volem. Venir a l'Andorra, amb tot el que ha crescut els últims anys, és un objectiu per a qualsevol jugador", va comentar Morgado durant la presentació.

El defensa, que arriba lliure després d'una temporada al Lugo, també va mostrar la voluntat de posar-se metes reals i de fer tot el possible perquè la propera es converteixi en una temporada especial. "Es respira molta fam i ganes de fer grans coses, però sabem que serà una lliga molt competitiva i molt llarga, en la qual hi haurà ratxes bones i dolentes. Hem d'intentar estar lluitant per estar a dalt", va assenyalar el barceloní de 31 anys. "El tracte està sent molt bo. Noto molta proximitat, m'estan tractant molt bé i estic coneixent a poc a poc els meus companys. Les sensacions, de moment, són molt bones", va manifestar Morgado.

Pel que fa al seu estil de joc, Morgado es va definir com un central bastant versàtil. "M'adapto a qualsevol situació: m'agrada tot i m'adapto a qualsevol tipus de joc i model de l'entrenador. A partir d'aquí, ja veurem", va assegurar.