Diumenge 08 de setembre de 2024
|
05:01 H
El MoraBanc incorpora Nikos Chougkaz. (Foto: BC MoraBanc Andorra)

El MoraBanc incorpora la polivalència de Nikos Chougkaz

Andorra la Vella.- El BC MoraBanc Andorra incorpora Nikos Chougkaz, aler pivot grec de 23 anys provinent del Peristeri de la lliga grega i amb experiència en competicions europees. Chougkaz fitxa per una temporada i arriba per aportar la seva polivalència dins del conjunt dirigit per Natxo Lezkano. El nou 4 del MoraBanc Andorra, tot i la seva joventut, compta amb experiència en competicions europees, sense anar més lluny, participant a la Final Four de la BCL de la temporada passada disputant minuts importants.

El jugador grec de 208 cm, que ha vestit la samarreta del Panathinaikos, va tancar temporada al Peristeri amb 6,6 punts i 3,4 rebots per partit. 

El director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, s’ha mostrat satisfet amb la nova incorporació: “Compleix molt bé el perfil del jugador que buscàvem en aquesta posició. Bon llançament de tres punts, capacitat de jugar de fora cap a dins, atlètic, bon rebotejador i que compleix molt el perfil competitiu de les competicions que disputarem”. A més ha afegit que "és un jugador jove, de futur i que la seva ambició i la seva gana que ens ajudarà a millorar molt com a equip”.