Divendres 18 d'octubre de 2024
|
07:11 H
Un instant del duel UE Santa Coloma - FC Ballkani. (Foto: UE Santa Coloma)
La UE Santa Coloma durant el partit contra l'FC Ballkani. (Foto: UE Santa Coloma)

La UE Santa Coloma perd contra un FC Ballkani a mig gas (1-2)

Andorra la Vella.- La UE Santa Coloma ha perdut davant un FC Ballkani que no ha donat la seva millor versió en aquest primer partit de classificació de la UEFA Champions League. Els de Boris Antón han estat molt superiors en certs moments de l'enfrontament que no ha servit de res i no han pogut assolir l'objectiu principal: encetar el partit de tornada vius.

Durant els primers minuts de partit, la UE ha sortit sota el pla inicial: fer córrer al rival. Tanmateix, Antón ja va preveure a la prèvia un plantejament on els kosovars s'imposaven des de l'inici, i així ho han fet. La primera clara de l'FC Ballkani ha estat en una passada des de mig del camp que rebia Bernard Karrica i que quasi es cola per l'esquadra d'Alejandro Ruiz al minut vuit. Al 12', ha arribat la primera clara de la UE amb un Joaquin Carlos Cifuentes que s'ha desmarcat regatejant a dos jugadors i ha provat sort amb un tir des de fora de l'àrea, que acabaria tocant Enea Kolici amb la punta dels dits. El primer gir dràstic ha estat protagonitzat per Youssef El Ghzaoui, que obria el marcador amb un xut similar al de Cifuentes, però que aquest cop ha enviat al fons de la xarxa. 1-0 al digital amb sorpresa clara.

Bali El Bakkali (26') ha aprofitat un mal rebuig per part del Ballkani per intentar fer el 2-0, tot i que s'ha anat al pal per un remat fluix i tard. Al contraatac, Karrica ha enviat per dalt una pilota perillosa que, sense esperar-s'ho, pararia Ruiz. Passaven els minuts i la dinàmica de joc s'havia convertit en un no parar d'oportunitats per ambdues bandes, sense èxit. La sentència de l'empat, però, s'ha decretat penal en una jugada de Chete sobre Arber Potoku que concedia l'1-1, anotat per Emerllhau. Quasi arribant al descans, el porter kosovar feia una bona aturada a xut de Mohedano, que volia capgirar el resultat abans de tornar cap als vestidors.

A la represa, El Bakkali ha intentat col·locar el 2-1 al digital res més sortir al verd amb un xut en diagonal que ha fregat el pal. Amb tot, cal assenyalar que els locals s'han vist bastant pressionats pel combinat dirigit per Antón, que sortien molt activats. A mesura que han anat passant els minuts, els visitants s'han acomodat al joc i cada vegada han provocat més perill. Travessat el 65', s'ha tornat a la monotonia d'ocasions sense cap remat clar, ni perill en l'inici de les jugades de contraatac. I d'aquesta forma s'ha arribat al 89', on Karrica ha aprofitat un error de la defensa andorrana per acabar desfent l'empat.

Tot i que a casa del Ballkani serà tot més complicat, els d'Antón encara tenen oportunitats per capgirar el resultat amb només un gol de diferència.