Diumenge 08 de setembre de 2024
|
05:06 H
El cartell de comiat de Jean Montero. (Foto: MoraBanc Andorra)

Jean Montero s'incorpora a les files del València Basket

Andorra la Vella.- El MoraBanc Andorra i el València Basket han arribat a un acord per al traspàs de Jean Montero al club taronja. El dominicà tanca així la seva vinculació amb el club tricolor, en una temporada on ha aixecat al públic de les seves cadires, guanyant-se l'afecte de la Bombonera i sumant al seu palmarès el premi a Millor Jugador Jove de la Temporada (ho aconseguia per segona vegada consecutiva) i nomenat MVP del mes d'abril. Montero ha finalitzat la temporada 2023.2024 amb 15,7 punts; 5,1 assistències; dues recuperacions i 20 de valoració per partit.

En un comunicat emès per l'entitat, s'ha volgut recordar que s'havia executat la clàusula acordada amb el Dreamland Gran Canaria el passat 30 de juny, fet que convertia a Montero en jugador tricolor de ple dret, després que el base estigués cedit a les ordres de Natxo Lezkano el passat curs.

Des del MoraBanc Andorra han volgut agrair al dominicà seva implicació, professionalitat, compromís i estima cap al club i els aficionats.