|
06:55 H
Gerard Mora, al segon calaix del podi a Cantàbria. (Foto: )

Gerard Mora, segon lloc a la XI Challenge Circuito Cántabro 2024

Andorra la Vella.- El ciclista Gerard Mora va aconseguir un segon lloc a la general en la XI Challenge Circuito Cántabro 2024, que constava de tres etapes i es disputava íntegrament a la localitat d’Escobedo, Cantàbria. La primera etapa va ser la de Camargo-Camargo, constava de 92,4 quilòmetres i Mora va quedar en tercera posició. A la segona, de 106,9 quilòmetres entre Ruiloba-Ruiloba, el corredor andorrà es va imposar a l’'sprint' i es va col·locar el jersei de líder de la general. A la tercera etapa de San Pantaleón-San Pantaleón, de 91,6 quilòmetres, el ciclista del Principat va aconseguir la quarta posició, cosa que li va valdre per aconseguir el segon lloc de la general.

D’altra banda, el passat 7 de juliol es va disputar l’última cursa de la Copa Catalana Internacional de BTT a la vall de Boí, més concretament a Barruera, dintre del BUFF Mountain Festival. A la categoria elit i a la modalitat de Cross Country va participar el ciclista Oriol Pi. Les condicions del recorregut de cinc voltes van ser molt dures a causa del nombrós fang que hi havia degut a les intenses pluges dels dies anteriors, que augmentava la dificultat tècnica. En una cursa on Pi va anar de menys a més, va finalitzar en sisena posició de la seva categoria i 17è absolut. Un bon test de cara al Campionat d’Espanya de la propera setmana a Huelva, on a la graella de sortida es trobarà al gran gruix de corredors amb els que s'ha vist les cares aquest cap de setmana.