Divendres 18 d'octubre de 2024
|
09:40 H
El futbolista Martí Vilà. (Foto: FC Andorra)

Martí Vilà renova amb l'FC Andorra fins al 2026

Andorra la Vella.- El mercat estiuenc de l'FC Andorra no s'atura mentre l'equip retorna al treball. L'entitat tricolor ha confirmat la renovació de Martí Vilà per dues temporades més, una decisió que pren amb il·lusió, ja que està "molt content de poder estar aquí, de pertànyer a l'equip que ja és com casa meva. Tinc moltes ganes i ambició de poder tornar aquest club on creiem que es mereix".

Enguany, el lateral complirà la seva cinquena temporada a l'entitat, després que arribés l'estiu del 2020 amb l'equip a 2a divisió B, en una temporada on es va assolir l'ascens a 1a RFEF i disputar, per primera vegada en la història de l'entitat, el play-off a LaLiga 2, mentre que l'any següent encara va ser més exitós amb el salt definitiu al futbol professional. Ja a 2a divisió, les lesions han condicionat la trajectòria del lateral que ha estat sempre un jugador important i protagonista quan ha estat disponible. En total, Vilà ha jugat 94 partits en aquestes quatre darreres temporades, la majoria d'ells sortint en l'onze inicial.

Jandro marxa a Portugal

L'FC Andorra ha arribat a un acord amb el GD Estoril-Praia pel traspàs del futbolista Jandro Orellana, que posa un nou rumb a la seva carrera a la primera lliga portuguesa. El migcampista posa així punt final a la seva etapa de dues temporades a l'entitat tricolor després d'arribar-hi l'estiu de 2022.

Orellana va ser un dels fitxatges que va fer l'Andorra per afrontar la seva primera aventura al futbol professional. Procedent del filial del Barça, Orellana ha disputat 61 partits amb la samarreta tricolor amb una ascendència en l'equip clarament de menys a més. Aquest darrer curs, el futbolista de Gavà va ser titular en 28 partits de lliga i va anotar un gol contra el Leganés a l'Estadi Nacional.

El Celta Fortuna s'emporta a Vidal

El porter Marc Vidal i l'FC Andorra han arribat a un acord per rescindir la seva vinculació amb el club. D'aquesta manera, el porter finalitza la seva etapa al Principat per emprendre nous camins, concretament al Celta Fortuna, l'equip filial del Celta de Vigo.

El de Vila-real va fitxar pels tricolors fa dues temporades, tot i que aquest darrer curs ha jugat cedit al filial del Barça. Amb els blaugrana, el porter va ser titular en 25 partits amb un equip que va disputar la darrera ronda de la promoció d'ascens per pujar de categoria, mentre que a les files tricolors, la temporada 2022/23, Vidal va jugar sis partits de lliga, dos de Copa del Rei i un de Copa Catalunya.