Diumenge 08 de setembre de 2024
|
05:09 H
L'entrenador de la UE Santa Coloma, Boris Antón. (Foto: UE Santa Coloma)

Antón vol buscar la sorpresa davant l'FC Ballkani

Andorra la Vella.- Queden poc més de 24 hores perquè la UE Santa Coloma disputi el partit de la primera ronda de classificació de la UEFA Champions League 2024-2025 contra l'FC Ballkani de Kosovo (20 hores, Estadi Nacional). Tot i que els visitants parteixen com a clars favorits pel seu palmarès a la lliga nacional i per entrar en la fase de grups de la Conference League en les dues darreres temporades, l'entrenador Boris Antón té clar que l'equip ha d'anar a buscar la sorpresa per intentar arribar vius al duel de tornada.

"Els nois estan amb eufòria increïble i preparats per afrontar-ho de la millor manera" ha declarat Antón. Ja se sabia que el repte seria difícil, independentment del rival que toques, però el sorteig tampoc va afavorir als grocs i negres. L'ordre de joc és essencial. La majoria d'equips prefereixen jugar la tornada a casa, i la UE no és l'excepció. "La seva afició és molt fidel i fan molt soroll, nosaltres tenim una afició increïble i molt fidel, però no fan soroll, estil 'hooligans'" ha valorat. Amb tot, el míster ha esmentat que "el futbol, l'aspecte bo que té és que es pot donar la sorpresa".

Les prediccions donen una clara superació en tots els sentits futbolístics per part del combinat dirigit per Ilir Daja, que destaquen perquè "intentar jugar-ho tot". "Molta pressió després de pèrdua, un bloc molt alt, intenten jugar a totes les zones del camp, tant a prop de la porteria, com a zona de creació i de finalització, doten d'un joc combinat molt bo i físicament són molt potents" ha pogut analitzar el nou entrenador de la UE.

Així doncs, la clau pel partit de dimarts és confiar tant en el plantejament com en el treball que s'ha fet fins ara. "El cos tècnic confia en la plantilla i ells han de confiar en el fet que al futbol passen coses molt maques. Aquest cop ens tocarà a nosaltres" ha mencionat. El que està clar és que l'estil de joc físic i exigent no variaria, però tampoc donaran camp ni pilota. "Hi haurà moments per tot, correrem més que ells" ha confirmat.

La nova etapa d'Antón

Després de la marxa de Ramón María Calderé a final de temporada, Antón ha passat a ser el primer entrenador de la UE Santa Coloma, un càrrec que agafa amb "ganes i motivació". "En l'àmbit de plantejament i d'equip no canviarà molt, perquè amb Calderé ja casaven les nostres idees, però ens hem d'adaptar a la realitat del rival i el context" ha declarat. Tanmateix, el míster ha assenyalat que és "un orgull i un honor representar a la UE a Champions League".

La idea del màxim dirigent del club és mantenir la identitat competitiva, fomentant l'ajuda entre tots. "Tenim baixes importants i altes importants, els que estan és qui volem que estiguin" ha conclòs.