Diumenge 08 de setembre de 2024
|
04:58 H
El jugador grec Christos Almpanis. (Foto: FC Andorra)

Almpanis, tricolor fins al 2027

Andorra la Vella.- Christos Almpanis i l'FC Andorra han arribat a un acord per ampliar la vinculació de l'extrem grec amb el club tricolor dues temporades més. El nadiu de Kalambaka tenia contracte per aquesta temporada i, després de la renovació, continuarà lligat al Principat fins al juny de 2027.

L'extrem grec va arribar durant el darrer dia de mercat en el primer any de l'equip al futbol professional. Procedent de l'AEK d'Atenes, tot i que l'any anterior havia jugat a l'Apollon Limassol de Xipre, ben aviat es va convertir en un jugador important demostrant la seva potència i qualitat en l'u contra u. En total, durant el primer curs va disputar 31 partits i va anotar quatre dianes. Tan bona va ser la connexió entre les dues parts que l'Andorra va adquirir en propietat els drets del futbolista grec, que havia arribat al Principat en qualitat de cedit.

El segon any, però, va estar marcat per la lesió de llarga duració que es va fer durant la pretemporada en un partit amistós contra el Girona. En total, Almpanis només ha pogut jugar tres partits aquests últims mesos, però afronta el nou curs totalment recuperat i havent ampliat el seu compromís amb l'Andorra.