Dimecres 17 de juliol de 2024
|
12:59 H
El nou fitxatge del MoraBanc Andorra. (Foto: MoraBanc Andorra)

Ferran Bassas es converteix en la quarta incorporació del MoraBanc Andorra

Andorra la Vella.- Nou director d’Orquestra per a Natxo Lezkano. Ferran Bassas, base català, nascut a Badalona, arriba al Principat per les properes dues temporades. El nou jugador del MoraBanc Andorra aterra a la Bombonera per ser un dels directors de joc del nou projecte de la temporada 2024-2025. Procedent del Dreamland Gran Canaria, i format al Joventut de Badalona, Bassas s’ha convertit en un jugador amb una gran experiència, un dels punts més destacats que l’han portat a Andorra.

Bassas, que ha disputat competicions ACB, Eurocup i BCL, ha militat en equips com el Joventut de Badalona, l’Iberostar Tenerife, el San Pablo Burgos fins a l’actual Dreamland Gran Canaria. Equip amb el que la darrera temporada va tancar unes dades de 6 punts i 3,2 assistències  per partit en els 16 minuts de mitja.

El GM del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, ha valorat satisfactòriament la seva incorporació afirmant que “estem molt contents pel seu fitxatge, creiem que és un jugador amb molta experiència, que ha disputat moltes temporades doble competició, i això ens ajudarà molt” a més cal destacar que “la seva capacitat de visió, direcció i anotació ens dona una virtut més al nostre joc. Ens aportarà moltes coses. Sumem una persona implicada dins del club i ens ajudarà a ser millors i més competitius.

Aquesta és la quarta incorporació del MoraBanc Andorra per la temporada 2024-2025 després de Chumi Ortega, Shannon Evans i Ben Lammers.