Divendres 18 d'octubre de 2024
|
09:20 H
El migcampista Rubén Bover amb jugadors, directiva i equip tècnic de l'FC Andorra. (Foto: E. M.)
El migcampista Rubén Bover en el seu comiat de l'FC Andorra. (Foto: E. M.)

El capità Bover marxa de l'FC Andorra per motius que mai s'hagués imaginat

Andorra la Vella.-"Marxa una llegenda tricolor". D'aquesta forma s'ha iniciat el comiat de qui ha sigut el migcampista de l'FC Andorra durant sis anys i el capità més important de tota la història del club, Rubén Bover. L'entitat ja va anunciar la seva marxa el passat 29 de juny, però se li ha volgut preparar un acte per la gran petjada que deixa en l'àmbit esportiu. Així doncs, el mallorquí ha assegurat que no deixa el club de la manera que li hagués agradat, perquè es veia "acomiadant-me quan les cames no em donessin per a més", però "la família passa davant de tot". Ara, li espera una nova etapa a Segona Federació amb l'Atlètic Balears.

"M'he replantejat la decisió, l'he consultat amb el meu pare, que ha estat el meu pilar sempre, però ara em toca tornar-li a ell una mica de tot el que m'ha donat" ha expressat entre llàgrimes. De fet, són els assumptes familiars que obliguen el futbolista a tornar a la seva terra natal, revelant que el seu pare el necessita més que mai. "Sempre hi ha un motiu darrere dels successos i si ara passa això, s'ha d'acceptar" ha valorat. Bover ha volgut agrair a tots els companys, l'equip tècnic i la directiva, fent especial incidència en el director esportiu i l'entrenador del club, Jaume Nogués i Ferran Costa, que van entendre els motius i la decisió des del primer moment, segons ha declarat.

Encara que la seva carrera futbolística farà un gir de 180 graus, Bover ha assenyalat que li hagués agradat tornar a començar de zero amb l'FC Andorra en aquesta temporada a Primera RFEF. "M'hauria agradat poder recompensar-li d'una altra manera a Ferran (Costa), no era el moment d'anar-me'n" ha al·legat. El migcampista, però, està segur que el club pirenaic continuarà cap als seus objectius, i inclús, crearà més història. "Me'n vaig amb l'espineta clavada de no poder continuar" ha esmentat, afegint que Costa té molt clar com retornar als tricolors al futbol professional, mentalitat que sap que es complementarà amb la filosofia de l'equip.

L'esperit tricolor

"Si no hagués sigut pel Jaume (Nogués), hauria marxat el primer dia" ha mencionat amb humor. El sortit del filial del Mallorca ha recordat la primera temporada a Primera Catalana, on la banqueta entrenava amb samarretes de diferents equips com el Barça o el Manchester City i ell mateix va creure que "el projecte no arribaria a cap lloc". Amb tot, va ser el director esportiu qui el va convèncer per romandre a l'equip, aportant-li esperança i fe. En concret, ha mencionat els ascensos a la Lliga Elit i a Segona Divisió com dos dels moments que mai oblidarà, tot i que li costa quedar-se amb només un.

L'acte s'ha finalitzat amb una foto final dels assistents i un "fins aviat" esmentat per tot el club tricolor.