Diumenge 08 de setembre de 2024
|
04:56 H
El cartell de benvinguda del central Pablo Trigueros. (Foto: FC Andorra)

Pablo Trigueros, un fitxatge d'elit per l'FC Andorra

Andorra la Vella.- El central Pablo Trigueros es converteix en la cinquena incorporació del FC Andorra aquest estiu. El defensa castellà arriba al Principat després de desvincular-se del Gimnàstic de Tarragona, equip amb el qual ha jugat la darrera temporada. Així doncs, la nova incorporació signa per dues temporades amb el conjunt tricolor.

El nascut a Herreruela de Oropesa (Toledo, 04.04.1993) ha estat una peça clau en el Nàstic de Tarragona que ha lluitat per pujar a segona divisió fins a l'últim partit. Amb els tarragonins, Trigueros ho ha jugat pràcticament tot (41 partits de 42 possibles, sortint en l'onze titular i només sent substituït en tres ocasions), una importància que ha tingut gairebé tots els equips en els quals ha jugat des del seu debut a Segona Divisió B amb l'Atlético de Madrid B  (temporada 2013-2014).

Des d'aleshores, el defensa ha jugat, a banda del filial matalasser i el Nàstic, amb l'Arandina, el Rápido de Bouzas, la Ponferradina (amb qui va aconseguir l'ascens a LaLiga el seu primer any), el Mirandés, el Deportivo de la Coruña i la Cultural Leonesa, una trajectòria que l'ha situat com un dels centrals més cobejats de la categoria. A més, enguany s'ha destapat en l'apartat golejador anotant cinc dianes, totes elles de cap en accions d'estratègia.