Divendres 18 d'octubre de 2024
|
09:25 H
El cartell de comiat de Mihajlo Andrić. (Foto: MoraBanc Andorra)

Mihajlo Andrić marxa al Movistar Estudiantes

Andorra la Vella.- El MoraBanc Andorra ha fet públic aquest dimarts que el jugador Mihajlo Andrić no continuarà sota les direccions de l'entrenador Natxo Lezkano després de la finalització del contracte que unia a ambdues parts. Segons han esmentat en un comunicat emès pel club, Andrić va acceptar la proposta per encarar una difícil i molt ambiciosa temporada a la LEB Or, amb el clar objectiu de tornar a la màxima categoria estatal. Després d'assolir una temporada històrica, va defensar la tricolor en el seu any de debut a la Lliga Endesa.

Ara, l'aler serbi torna a la LEB Or, just on va començar amb els tricolors, per sumar-se al projecte del Movistar Estudiantes de Pedro Rivero. Els madrilenys van aconseguir el passi als 'Play-off' d'ascens a l'ACB en finalitzar la fase regular en un cinquè lloc (25-9 empatats amb Tizona). Tot i arribar a la final, els 'Estu' no van poder contra el Força Lleida per un marcador final de 70-85.

La relació NBA-Andorra


Com ja es va anunciar fa unes setmanes, l'exbase del Dreamland Gran Canaria Ferran Bassis continua en el radar tricolor en el qual seria el tercer fitxatge d'aquest mercat estiuenc. D'altra banda, l'ex dels Detroit Pistons i Los Angeles Lakers, el francès Sekou Doumbouya, podria estar molt més a prop de signar amb el MoraBanc Andorra que mai.

El jove de 23 anys encara no ha fet el seu debut a la Lliga Endesa, tot i haver format part Zunder Palència en la temporada passada. Així doncs, tot apunta que la directiva tricolor estaria interessada a signar amb ell després d'haver disputat 98 partits en la màxima lliga de bàsquet del món.