Dimecres 17 de juliol de 2024
|
11:20 H
Laia Taulats durant la competició. (Foto: FAM)

Laia i Nicolau Taulats guanyen la 2a prova de la Copa d'Espanya de Boulder

Andorra la Vella.- La Copa d'Espanya d'Escalada en Bloc 2024 ha celebrat el passat cap de setmana la seva segona prova a Móstoles (Madrid), amb una àmplia participació juvenil de més de 200 esportistes, entre els quals, participaven el joves andorrans tecnificats Laia i Nicolau Taulats, en les respectives categories sub18 i sub14.

El públic va poder gaudir, en la Plaça del Sol de Móstoles (PAU-4), de l'escalada gràcies al rocòdrom provisional instal·lat a l'aire lliure, que replicava els murs dels pròxims Jocs Olímpics de París, amb iguals dimensions.

El dissabte 29 de juny es van disputar les proves classificatòries de bloc juvenil en categoria Sub-14, Sub-16 i Sub-18, que van donar el pas a les finals que es van disputar, a la tarda, amb una excel·lent actuació de tots els participants. Ambdós germans van dominar els nervis i aconseguir passar a la final gràcies a la tercera posició aconseguida de Nicolau i la 6a de Laia. En la ronda final, ambdós germans es van proclamar liders de les seves categories, completant els blocs amb autoritat.

El diumenge 30 van tenir lloc les proves classificatòries de Bloc en categoria Absoluta, i disputant-se, posteriorment, la final d'aquestes classificatòries, i el diumenge a la tarda, es van celebrar les finals Absolutes de Bloc. Laia Taulats, també va participar en la categoria absoluta, va aconseguir passar la ronda classificatòria, i en la final assoleix la 7a posició (2T2z 9 7).

Dins de la classificació general de la Copa d’Espanya, Laia Taulats està classificada en 9a posició sumant un total de 755 punts.