Diumenge 08 de setembre de 2024
|
05:02 H
Theo Boulet, en una imatge d'arxiu. (Foto: )

El francès Theo Boulet, líder en solitari de l'Aravell Golf Andorra Open

Andorra la Vella.- El francès Theo Boulet (-11) s’ha situat líder en solitari de l'Aravell Golf Andorra Open, que es disputa al recorregut lleidatà d'Aravell, després de firmar aquest divendres una volta de 64 cops (-7) que li permet dominar en solitari classificació (-11), i partir aquest dissabte com a principal candidat al triomf.  El jugador de 21 anys arriba en un moment dolç després de la seva primera victòria professional fa tot just dues setmanes a La Mirabelle d’Or.

La seva principal amenaça és un altre francès, Benjamin Kedochim, que ha fet la millor volta matinal, per finalitzar amb un total de -9. Al grup perseguidor del líder, també es va colar un altre francès Paul Margolis, amb un total de -8, ia la tercera plaça a la classificació general.

En la lluita pel títol, cal destacar la presència del valencià Rubén Lafuente, que amb una volta de 65 cops (-6) s'ha situat a la tercera plaça al costat de Margolis amb aquest -8 que els manté amb esperances de lluitar pel títol.

Al radi d'opció a emportar-se la victòria també hi ha un grup de tres jugadors al cinquè lloc amb -7, els italians Edoardo Giletta i Ludovico Addabbo, i l'anglès, Robert Holden. Sens dubte, un grapat important de jugadors amb opció al triomf final a Aravell.

A la jornada d'aquest divendres, l'actuació més destacada ha estat la del jove amateur de la FCGolf, Ivan Ponsdomènech, que ha signat una targeta de 64 cops (-7) per situar-se al Top10, en una actuació inspirada del jugador dels equips de la Federació Catalana. També ha accedit als llocs d'honor Mario Galiano, gràcies a una volta de 66 cops (-5).

Una segona jornada que ha servit també per marcar el tall del torneig, que va quedar establert en -1, accedint un total de 46 jugadors i que ha deixat fora golfistes amb molta experiència com Álvaro Velasco (+2), Pep Angles (+4), o joves amb experiència al circuit i el Challege com Emilio Cuartero (parell), Alex Esmatges (+2), o Jorge Maicas (+4).

Tampoc no ha estat el torneig de Juan Postigo. El professional de golf adaptat, i guanyador a Abu Dhabi 2023 no ha pogut mantenir el ritme dels jugadors de cap, i ha acabat fora del tall, amb un total de +18 després d'un 84 aquest divendres.