Divendres 18 d'octubre de 2024
|
10:10 H
El pilot Xavi Cardelús, a Assen. (Foto: Cardelús Racing Team)

Jornada agredolça per a Cardelús a Assen

Andorra la Vella.- La primera jornada d’entrenaments al circuit d’Assen ha deixat un regust agredolç a Xavi Cardelús que ha barrejat les bones sensacions amb una caiguda al revolt número 2 quan quedaven pocs minuts perquè s’acabés la segona sessió d’entrenaments de Moto2 del dia. En aquesta caiguda, Cardelús ha sortit escopit per damunt de la seva moto i, malgrat que sortosament no ha patit cap fractura, sí que ha acabat força masegat, amb cops a tot el cos i força adolorit.

En aquesta mateixa sessió havia marcat un 1’37.893 que el deixava a un segon i nou dècimes de la millor volta de la categoria i suposava una millora de més d’un segon respecte a l’entrenament matinal.

A la primera presa de contacte de l’andorrà amb l’asfalt del circuit neerlandès, ha acabat situat a la 28a posició a 2.7 segons del millor registre de la categoria en una sessió en la qual ha prioritzat recuperar sensacions al braç dret que va ser l’intervingut fa tres setmanes per acabar amb els problemes causats per la síndrome compartimental.

"Em fa mal tot el cos perquè he caigut i he rebut cops a tot arreu tot i que, sortosament, sembla que no m’he trencat res. La caiguda a l’última part del segon entrenament del dia a Assen ha estat a molta velocitat quan he sortit amb neumàtic nou per fer una volta ràpida", ha valorat el pilot de Fantic Racing, que ha destacat que caldrà veure com es troba per a la prova de dissabte.