Diumenge 08 de setembre de 2024
|
05:03 H
El FC Andorra segueix reforçant la seva plantilla amb la incorporació de César Morgado. (Foto: )

El FC Andorra segueix reforçant la seva plantilla amb la incorporació de César Morgado

Andorra la Vella.- El FC Andorra segueix reforçant la seva plantilla amb la incorporació del defensa central César Morgado. El defensa, de 31 anys, arriba lliure després de tancar la seva etapa amb el Lugo aquest darrer curs. Signa per una temporada més una altra d'opcional.

Morgado (Barcelona, 26/01/1993) és un central esquerrà amb una àmplia experiència i una trajectòria contrastada després de 263 partits repartits en onze temporades consecutives entre Primera RFEF i 2a divisió B. El curs anterior va jugar 29 partits amb el Lugo –28 de titular– i abans havia passat per les files del Sabadell, el Badajoz, el València B, Villanovense, Cultural Leonesa, Mérida i Córdoba B. Precisament amb el Sabadell trobem l'únic enfrontament de Morgado contra l'Andorra, en un duel de gran record per als tricolors: victòria a la Nova Creu Alta amb un gol d'Adri Vilanova en el darrer minut que va significar un punt d'inflexió en la temporada de l'ascens al futbol professional.

Nascut a Barcelona perquè el seu pare, l'exfutbolista Sergio Morgado, estava jugant amb l'Espanyol, el central va formar-se al futbol formatiu del Villarreal i va jugar també al juvenil de l'Atlético. Ja en categoria sènior, Morgado va iniciar el seu peregrinatge que el va portar a la UD Badajoz i al Pacense abans de fer el salt a 2a B amb el filial del Córdoba.

Baixa de Pastor

D'altra banda, des del club han informat que Álex Pastor no renovarà el seu contracte que acaba el 30 de juny i posarà així punt final a la seva trajectòria amb la samarreta de l'Andorra. El central català diu adeu al Principat després de quatre temporades al club amb el qual ha disputat 96 partits oficials.

Pastor va arribar al FC Andorra l'estiu del 2020 procedent del futbol italià en el segon curs dels tricolors a 2a divisió B, un any que va acabar amb la disputa de la promoció d'ascens a Extremadura contra la Real Sociedad B. Aquella temporada, Pastor va jugar 13 partits i, des d'aleshores, la seva participació ha anat en augment convertint-se en un jugador important a l'equip.

Així, el defensa tanca la seva vinculació amb l'Andorra a les portes dels 100 partits, amb quatre dianes anotades, un ascens a LaLiga i dues copes Catalunya.