Dimecres 17 de juliol de 2024
|
12:43 H
El president de Creu Roja Andorrana, Josep Pol, i el president de la Federació Andorrana de Futbol, Fèlix Álvarez, després de la signatura del conveni. (Foto: FAF)
El president de Creu Roja Andorrana, Josep Pol, i el president de la Federació Andorrana de Futbol, Fèlix Álvarez, durant la signatura del conveni. (Foto: FAF)

Creu Roja i la FAF prorroguen el conveni de col·laboració fins al 2027

Andorra la Vella.- Creu Roja Andorrana i la Federació Andorrana de Futbol (FAF) han rubricat per escrit la renovació del conveni de col·laboració fins al 31 de desembre del 2027. L'acord permet a ambdues entitats fer un pas endavant formalitzar una unió que evidencia les excel·lents relacions existents des de fa anys.

Aquest conveni permet a la FAF oferir un servei sanitari de màximes garanties, amb la presència d'un equip de primers auxilis i una ambulància a tots els partits de la Lliga Multisegur Assegurances i de la Lliga Unida. La Primera i Segona Divisió del futbol nacional han comptat aquesta temporada ja conclosa amb prop de 600 persones entre jugadors i cossos tècnics, i 15 equips en competició.

De l'altra banda, l'acord inclou la donació d'aliments, la participació en campanyes de donació de sang, recollida d'aliments, promoció i organització de partits solidaris, així com una donació econòmica anual i altres accions solidàries que demostren el ferm compromís de les dues institucions vers la societat.