Diumenge 08 de setembre de 2024
|
06:56 H
El FC Andorra ha arribat a un acord amb el migcampista Alberto Solís. (Foto: FC Andorra)

Alberto Solís, primer fitxatge de la nova temporada del FC Andorra

Andorra la Vella.- El FC Andorra ha arribat a un acord amb el migcampista Alberto Solís, que es converteix en el primer fitxatge de la nova temporada. El futbolista sevillà, ja desvinculat del Real Unión, equip amb qui ha jugat aquesta darrera temporada, signa per dues temporades amb l'entitat tricolor, prorrogable a una més en cas d'ascens de categoria.

Solís (Tomares, 1/01/1998) és un migcampista ofensiu amb una gran capacitat golejadora i àmplia experiència en la tercera categoria del futbol espanyol. I és que després del seu debut amb el filial del Celta la temporada 2016/17 encara en edat juvenil, Solís ha disputat 182 partits entre 2a divisió B i Primera RFEF, gairebé sempre convertit en un jugador important dels seus equips: primer al filial gallec i després a la Cultural Leonesa i el Real Unión.

A Irun, aquest darrer curs, el migcampista, format al futbol base del Sevilla, ha culminat una temporada brillant en l'aspecte individual: ha estat titular en tots els 38 partits de lliga i ha explotat en l'apartat golejador. Tot i no ser davanter, Solís s'ha convertit en un dels màxims golejadors del seu equip i de la lliga amb dotze dianes.