Diumenge 08 de setembre de 2024
|
04:40 H
Mar Font amb Apache. (Foto: Daniel Ortolà)

Calvó, Santiago i Font s'emporten la 4a prova del Campionat nacional de Salts d'Obstacles

Ordino.- La quarta prova del Campionat nacional de Salts d'Obstacles que s'ha disputat diumenge al camp de la Gonarda (Coll d'Ordino) ha aplegat una vintena de participants que han mostrat les seves ganes de competir, tot i ser el cap de setmana llarg de sant Joan. A més, han deixat ben clar que la seva millora cada cop és més important, en una cita on Neus Calvó amb Quadrille (categoria promoció); Ada Santiago amb Mengi (categoria iniciació); i Mar Font amb Apache (categoria ponis) han aconseguit coronar-se.

Així doncs, en la categoria promoció, la 2a posició ha estat assolida per Lila Borrelly amb Diva. Pel que fa a la iniciació, el podi l'han completat Carla Valls amb Fafa (segon lloc) i Aina Ortolà amb Totem (tercer lloc). Finalment, en la categoria ponis, Julieta Camal amb Apache i Ivan Alberola amb Roxy, segona i tercer respectivament, han acompanyat a Font al top 3 de la prova.

Actualment, els responsables federatius estan mirant de trobar una data per recuperar la primera prova que es va haver de cancel·lar per la meteorologia. Per aquest motiu, i fins que no se sàpiga si es portarà a terme o no, la classificació general no està disponible, segons han esmentat en un comunicat emès per la federació.