Diumenge 08 de setembre de 2024
|
05:13 H
Els premiats a la Nit del futbol que es va celebrar aquest dijous. (Foto: FAF)

La UE Santa Coloma triomfa a la Nit del futbol

Andorra la Vella.- La UE Santa Coloma i l'FC Madriu van ser els grans triomfadors de la Nit del Futbol 2024 que es va celebrar aquest dijous. Els premis individuals, votats pels clubs mitjançant entrenadors i capitans, van ser pels colomencs Karim L’Koucha i Ramon Maria Calderé i pel jugador i entrenador de l'FC Madriu Jonathan i Esteban Flores.

Com a noms propis, destaquen també els màxims golejadors de cada campionat. Guillaume López, per la seva temporada a l’Atlètic Escaldes a la Lliga Multisegur Assegurances, Armando León Resendez (Ranger’s FC) a la Lliga Unida, Marc Ferré (Ranger’s FC) a la Lliga Viatges Pantours i Leonardo Felipe Santos Lopes (CFS Pas de la Casa) a la Segona Divisió de futbol sala.

Pel que fa els àrbitres, Antoine Chiaramonti i Josep Anton Cortés van ser els més valorats en cadascuna de les categories.

També van rebre un reconeixement especial els jugadors de la Selecció de futbol que durant aquesta temporada han deixat l’equip nacional: Ildefons Lima, Ludo Clemente i Albert Alavedra.

Per últim, entre els reconeixements més destacats hi va haver també a l’evolució de la Selecció Femenina de futbol i a la classificació per a la ‘Main Round’ de la Selecció de futbol sala.