Divendres 18 d'octubre de 2024
|
07:59 H
Moment de l'extracció de la butlleta de la UE Santa Coloma. (Foto: UEFA)

FC Ballkani - UE Santa Coloma en la primera ronda de classificació de la Lliga de Campions

Andorra la Vella.- La UE Santa Coloma s'enfrontarà a l'FC Ballkani de Kosovo en la primera fase de la ronda classificatòria de la UEFA Champions League. Així ho ha determinat el sorteig a mà innocent que s'ha realitzat aquest dimarts a la tarda a la Casa del Futbol Europeu de Nyon (Suïssa). Els colomencs, que estaven al grup 1 dels no cap de sèrie, han acabat emparellat amb l'equip guanyador de la Superlliga nacional de Kosovo.

En l'extracció de boles, s'ha determinat que la UE jugarà la tornada a casa en sortir segona. Així doncs, la tornada es jugarà el 9 o 10 de juliol al Suva Reka City Stadium, mentre que el partit a l'Estadi Nacional està previst pel 16 o 17 de juliol, tot i que fonts properes a l'ANAEsports han confirmat que divendres 21 (data de confirmació oficial d'horaris i dies dels duels) es podria trobar a la inversa.

Conference League

Pel que fa al tercer campionat europeu, la Conference League, Inter Escaldes i Atlètic d'Escaldes ja coneixen als seus respectius rivals de la fase prèvia, FK Velež Mostar (Bòsnia i Hercegovina) i F91 Diddeleng (Luxemburg), respectivament. Per aquesta competició, l'anada es jugaria per l'11 de juliol, i la tornada el 18 de juliol.