Diumenge 08 de setembre de 2024
|
03:43 H
La Selecció infantil d'hoquei patins. (Foto: FAP)

La Selecció infantil d'hoquei patins, 6a al Campionat d'Espanya per seleccions

Andorra la Vella.- El 28è Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques de categoria infantil d'hoquei patins, que es va disputar aquest cap de setmana a Alcobendas (Madrid), va atorgar a Andorra una sisena posició de dotze participants, després de passar una fase de grups amb escreix i lluitar pel 5è lloc.

La selecció del Principat va jugar una primera fase on va aconseguir classificar-se en tercera posició, per darrere de Catalunya (10-0) i Madrid (0-3) i per davant de Navarra (2-1) i Cantàbria (1-2). Això va provocar que la banqueta de Manel Rubio juguessin contra Galícia, l'encreuament pel cinquè i sisè lloc, que finalitzaria amb un 0-5 favorable als espanyols. El combinat andorrà no va deixar de lluitar, tenint clar els desavantatges que tenien envers els rivals (els jugadors nacionals eren fins a dos anys més petits). Malgrat caure 0-5, els tricolors van fer un bon partit, deixant clar la seva qualitat.

"S'ha complert l'objectiu de continuar creixent en tots els aspectes del joc i mirar de ser competitius durant els 40 minuts" ha valorat Rubio. Així doncs, ha vist amb bons ulls les victòries davant Navarra i Cantàbria. Pel que fa a les derrotes, ha declarat que l'equip ha estat viu "i amb opcions fins al final, excepte amb Catalunya, que és la campiona i ara mateix inabastable per a la resta de seleccions". El mèrit de guanyar dos partits contra rivals més grans és "enorme". "Han rendit molt per sobre de les expectatives i han demostrat una actitud i una capacitat d'esforç i de lluita dignes de campions" ha conclòs.