Divendres 18 d'octubre de 2024
|
07:48 H
El president de l'Associació Argentinos en Andorra, Marcelo Ponce, amb la samarreta de la Federació Andorrana de Rugbi. (Foto: FAR)

La FAR envia una ajuda solidària a una escola de rugbi de l'Argentina

Andorra la Vella.- La Federació andorrana de Rugbi (FAR), a través de la seva escola de rugbi, ha anunciat aquest dilluns una nova iniciativa solidària que reforça el seu compromís amb el desenvolupament de l'esport a escala internacional. En col·laboració amb l'Associació Argentins a Andorra, la FAR envia una ajuda solidària a l'escola de rugbi de Cardenales RC a Tucumán (Argentina). Aquest apadrinament inclou l'enviament d'equipament esportiu, que permetran millorar la qualitat de l'entrenament al centre educatiu.

L'acció solidària té com a objectiu principal promoure el desenvolupament dels joves jugadors, afavorint la seva formació i el creixement personal mitjançant el rugbi. "Ens sentim honrats de poder col·laborar amb Cardenales RC" ha expressat el president de la federació, Jean-Marc Flaux. La iniciativa s'ha pogut assolir gràcies al suport de l'Associació Argentins a Andorra, i que "reflecteix els nostres valors de solidaritat i cooperació internacional". "Confiem que aquesta ajuda contribuirà significativament a fomentar els valors del rugbi a Tucumán, tal com hem fet amb la nostra col·laboració amb l'escola de rugbi de Malabo a Guinea Equatorial" ha mencionat.

Aquesta nova acció solidària se suma a les iniciatives anteriors de la FAR, com l'apadrinament de l'escola de rugbi de Malabo, on s'ha treballat per proporcionar recursos per al desenvolupament del rugbi en aquesta regió d'Àfrica. Amb aquestes accions, l'entitat reafirma el seu compromís amb la promoció del rugbi com a eina d'inclusió social i desenvolupament personal a tot el món.