Diumenge 08 de setembre de 2024
|
03:46 H
El president institucional d'Aravell Golf Andorra Country Club, Antonio Rodríguez; el director de Desenvolupament de Negoci Bancari a Andorra de Creand Crèdit Andorrà, Gerard Fonolleda; i el promotor del torneig Aravell Golf Andorra Open by Creand, José Manuel Lara. (Foto: E. M.)
El president institucional d'Aravell Golf Andorra Country Club, Antonio Rodríguez; el director de Desenvolupament de Negoci Bancari a Andorra de Creand Crèdit Andorrà, Gerard Fonolleda; i el promotor del torneig Aravell Golf Andorra Open by Creand, José Manuel Lara, durant la presentació del torneig. (Foto: E. M.)
El director de Desenvolupament de Negoci Bancari a Andorra de Creand Crèdit Andorrà, Gerard Fonolleda, durant la presentació del torneig Aravell Golf Andorra Open by Creand. (Foto: E. M.)
El president institucional d'Aravell Golf Andorra Country Club, Antonio Rodríguez; i el director de Desenvolupament de Negoci Bancari a Andorra de Creand Crèdit Andorrà, Gerard Fonolleda, durant la presentació del torneig Aravell Golf Andorra Open by Creand. (Foto: E. M.)
El promotor del torneig Aravell Golf Andorra Open by Creand, José Manuel Lara. (Foto: E. M.)

Duplicada la participació en els classificatoris de l'Aravell Golf Andorra Open by Creand

Andorra la Vella.- Andorra la Vella.- L'Aravell Golf Andorra Open by Creand no para de créixer i consolidar-se al món del golf com un dels torneigs preparatoris per a joves promeses de l'esport, just abans de fer el salt al circuit Challenger. Emmarcat en l'Alps Tour, una sèrie de competicions que es duen a terme en pistes situades en les muntanyes, la 3a edició del torneig andorrà ja compta amb una dada molt positiva a una setmana del tret de sortida. En els classificatoris que es disputaran el pròxim 24 de juny, s'ha duplicat la participació en comparació amb la de l'any anterior, passant de 20 a 40 golfistes dels quals 6-7 seran tricolors. A més, cal destacar que ja s'ha confirmat la presència de 144 jugadors de 20 nacionalitats diferents en aquest campionat que se celebrarà del 27 al 29 d'aquest mes de juny. "Per nosaltres és un èxit, cada any hi ha més jugadors, més nacionalitats i inclús hi ha una llista d'espera" ha revelat el promotor del torneig Aravell Golf Andorra Open by Creand, José Manuel Lara.

"Esponsoritzar aquest torneig que reunirà als millors jugadors del circuit internacional, i que dona l'oportunitat de participar a esportistes locals, tant professionals com amateurs, és motiu de satisfacció per nosaltres" ha valorat el director de Desenvolupament de Negoci Bancari a Andorra de Creand Crèdit Andorrà, Gerard Fonolleda. De fet, el president institucional d'Aravell Golf Andorra Country Club, Antonio Rodríguez, ha mencionat que l'entitat bancària manté viu al 'country club'. "Tenim en el curs de tecnificació més de 25 nens amb nivell participant en els campionats de Catalunya i 2.000 a les escoles" ha assenyalat Rodríguez. Així doncs, aquest torneig, que a poc a poc, es va fent un lloc en el calendari de l'Alps Tour, és una motivació extra per als andorrans.

"L'any passat ja vam fer un salt de qualitat amb el camp" ha confirmat Lara, suportant les paraules de Rodríguez, qui ha revelat el bon retorn per part dels jugadors. Molts dels jugadors que passen per la pista Aravell solen trigar entre dos i tres anys en pujar a competició continental, com és el cas del francès Tom Vaillant, guanyador de la primera edició. "Esperem que enguany el guanyador també sigui una jove promesa" ha confirmat el promotor. De moment, s'ha confirmat la presència del guanyador del campionat de dobles europeu, Pedro Oriol; el guanyador del rànquing del Challenge Tour, Álvaro Velasco; el barceloní guanyador de proves de Challenge, Pep Anglès; i Juan Postigo, actual número dos del rànquing mundial de golf adaptat.

Pel que fa als golfistes andorrans en la llista oficial del torneig, gràcies a les quatre 'wild cards' atorgades per l'organització, seran Kevin Esteve i Eduald Teule, jugadors ja professionals, i per la banda dels amateurs, Ricard Morad i Eric Galimany. Lara ha confirmat l'absència d'Eduard Tor per estar competint als Estats Units. "Veurem si es classifiquen més jugadors andorrans després de les 'qualys'" ha conclòs.