Diumenge 08 de setembre de 2024
|
06:00 H
Lewis Askey arribant a la meta del Bike Show Naturland. (Foto: Bike Show Naturland)
El podi de la categoria femenina del Bike Show Naturland. (Foto: Bike Show Naturland)

Lewis Askey i Lucia Macho s'emporten el Bike Show Naturland

Sant Julià de Lòria.- El ciclista de l'equip Groupama FDJ, Lewis Askey, es va imposar als seus rivals en solitari des de la major part de la carrera per a emportar-se la Shimano SuperCup Massi celebrada dissabte a Naturland. Durant el matí del dissabte es van disputar les carreres dels més menuts. En un divertit circuit de la Super Cup Youth amb un ambient de bicicleta de muntanya espectacular. Aquest circuit Super Cup Youth està enfocat perquè els nens i nenes comencin a competir i agafin experiència, que és la base d'aquest esport.

Aquesta cita del Bike Show Naturland ha transcorregut per un circuit XCO on la fèmina Lucia Macho (XSauce) es va imposar a totes les seves rivals, superant a Noemi Moreno (73 Factory Bike Coffee), segona classificada, i a Margaux Borrelly (Team Marseille) en tercer lloc. En la categoria masculina la carrera ha estat disputada en un circuit a través dels boscos de la cota 2000 Naturland. El dur traçat se l'ha endut Askey, guanyant aquesta prova UCI Shimano SuperCup MTB Massi amb un crono de 1.16.45. El ciclista Clément Auvin (GIF VTT) va parar el crono en 1.18.14 per a aconseguir la segona posició. El podi el va completar l'Alejandro Gomez de l'equip (RR Bikers) amb 1.18.32

L'última parada del circuit Shimano SuperCup Massi serà en el fantàstic escenari de la fira Sea Otter Europe, a Girona el 22 de setembre.