Diumenge 08 de setembre de 2024
|
05:17 H
Tony Cachafeiro arriba confiat a la nova prova del Campionat d'Espanya de Karting (CEK). (Foto: Cachafeiro Comunicació)

Cachafeiro, amb les millors sensacions a Motorland

Andorra la Vella.- Tony Cachafeiro torna, després de tres setmanes d'aturada, a competir aquest cap de setmana al Campionat d'Espanya de Karting (CEK), que acull la seva tercera cita a Motorland (Aragó), un circuit en què el jove pilot ja va vèncer el mes de març passat.

Fa només tres mesos, Cachafeiro va pujar al calaix més alt del podi a Motorland, en un Campionat Valencià de Karting que reuneix la majoria de pilots a qui s'enfrontarà des d'aquest divendres en una pista que ja és fetitxe per a ell. I ho és perquè el passat 25 de juny del 2023 va tancar un gran cap de setmana al CEK. Victòria i segon lloc a les dues curses puntuables per al campionat. És a dir, Cachafeiro té a Motorland un dels llocs favorits al volant d'un kart.

Per això, i per les bones sensacions acumulades en els tests de l'1 i 2 de juny, l'andorrà arriba confiat que pot assaltar el lideratge de la general de la categoria Mini del CEK 2024, en què actualment ocupa la segona posició a només cinc punts del líder, i en un cap de setmana en què es posen en joc 101 punts.

“Tenia moltes ganes de tornar a dir que era setmana de curses. Hem aprofitat l'aturada per recuperar forces i fer test de cara a arribar molt bé a Motorland, que és un circuit que m'agrada molt" ha valorat Cachafeiro que ha desitjat poder tornar a repetir victòria.