Diumenge 08 de setembre de 2024
|
05:04 H
La selecció infantil d'hoquei patins . (Foto: FAH)

La selecció infantil d'hoquei patins, sisena al Campionat de Catalunya de seleccions territorials

Andorra la Vella.- La selecció infantil d'hoquei patins ha disputat aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de seleccions territorials on va finalitzar sisena. Els del Principat hi van participar amb un equip de primer any que va ser completat amb un total de quatre alevins. L'objectiu no era un altre que el d'agafar experiència de cara a propers compromisos.

La primera experiència internacional dels infantils andorrans es va completar amb una derrota davant la selecció de Barcelona Nord per 5-0, derrota davant la selecció de Tarragona 6-0. Al partit pel 5è i 6è lloc, Andorra va caure davant Lleida per 3-1.

"La valoració final és molt positiva, ja que hem pogut tenir una bona evolució durant el campionat", ha valorat el seleccionador, Manel Rubio. "Ens vam marcar l'objectiu d'intentar ser competitius, que no ens marxessin del marcador a la primera part i aguantar fins
que el físic i la diferència d'edat ens donés", ha afegit. El seleccionador seguia afirmant que "a cada partit hem fet un pas endavant tant a nivell defensiu com ofensiu, fins al tercer partit on hem pogut competir de tu a tu amb Lleida fins al darrer minut del partit. A nivell d'actitud i d'esforç, l'equip ha estat un deu".

D'aquí a deu dies, la selecció infantil participarà en el Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques.