Diumenge 08 de setembre de 2024
|
02:58 H
El pilot, Xavi Cardelús. (Foto: Cardelús Racing Team)

Cardelús sortirà des del 29è lloc aquest dissabte al G.P. d'Itàlia

A la Q1, el pilot de Fantic Racing ha millorat el temps i s'ha situat, per exemple, a una sola dècima de l'actual Campió del Món de Moto3

Itàlia.- Xavi Cardelús sortirà aquest diumenge des de la desena fila de la graella del Gran Premi d'Itàlia que es disputa aquest cap de setmana al circuit de Mugello.

Cardelús ha començat el dia fent un important pas endavant que li ha permès marcar una volta ràpida de 1'51.979, un registre que millorava en més d'un segon la seva volta ràpida d'ahir i que, a més, el situava a 2 segons dels pilots més ràpids de la categoria en un circuit que té més de 5 kilòmetres de llargada i és dels més complicats del Campionat.

A la Q1, l'entrenament classificatori, el pilot de Fantic Racing ha millorat el temps del matí en una dècima de segon i s'ha situat, per exemple, a una sola dècima de l'actual Campió del Món de Moto3 Jaume Masià. La seva volta ràpida en aquest entrenament, l'ha aconseguit al seu primer intent només sortir a pista en el primer gir cronometrat i després ja no ha entrat a boxes per canviar neumàtic i ha cobert un total de 8 voltes.

"Estic satisfet perquè en aquesta segona jornada d'entrenaments he tornat a fer un pas endavant rebaixant el millor temps d'ahir en més d'un segon. Cada vegada estic pilotant la moto d'una manera més bona respecte al seu comportament i el dels neumàtics. Encara em queden algunes coses per ajustar respecte al meu pilotatge, però el més important és que veig els progressos que faig dia a dia i són molt positius" ha destacat, el pilot andorrà. "Tenim força definida la posada a punt i el ritme de cursa i, tot i que tornaré a sortir endarrerit, espero fer un bon treball en la línia del que vaig fer diumenge passat al circuit de Barcelona-Catalunya" ha afegit.

La cursa es disputarà en el seu horari habitual de les 12:15 i està programada a 19 voltes.