Diumenge 08 de setembre de 2024
|
05:59 H
Els patinadors Èric Barbeitos, Jana Galabert, Brenda Luque amb el seleccionador Xavier Orrit a Itàlia. (Foto: FAP)

Bona participació de Barbeitos, Luque i Galabert a la Copa del Món de Trieste

Andorra la Vella.- Bones actuacions dels patinadors andorrans que han participat el passat cap de setmana a la World Cup Sèries de Trieste (Itàlia). Un total de 30 països han estat presents a la competició, on per part de la representació andorrana han estat els júniors Èric Barbeitos i Brenda Luque, i la sènior Jana Galabert.

En la categoria júnior femenina, en la qual hi havia més nombre de participants, Luque ha assolit una 19a plaça. Pel que fa a la masculina, Barbeitos es va poder fer amb la 6a posició. Finalment, Galabert ha tancat el top 10 a la sènior femenina. Aquesta primera competició internacional per l'equip nacional de patinatge només fa que certificar el bon nivell dels esportistes del Principat. Sense estar al 100% del seu rendiment, Andorra ha estat molt bon representada a Trieste.

La participació a Trieste ha estat la més gran vista en una Copa del Món. Que enguany hi hagi els World Roller Games fa que la majoria d'equips nacionals cerquin les millors competicions per testar-se i sobretot per situar el nivell que tenen, respecte als rivals. A més, que haguessin permès la participació de fins a quatre representants per país, encara ha facilitat la participació en un nombre més elevat de patinadors.