Diumenge 08 de setembre de 2024
|
05:14 H
Vicky Jiménez Kasintseva al Mutua Madrid Open 2023. (Foto: Mutua Madrid Open)

Final amb 'bagel' i cap a quarts (4-6 i 0-6)

Andorra la Vella.- La terra batuda d'Otocec sembla ser un dels punts forts de Vicky Jiménez Kasintseva, on ha aconseguit aquest dijous el tiquet cap als quarts de final en vèncer el partit contra l'eslovena Pia Lovric (número 446 del rànquing WTA) per 4-6 i 0-6. Així doncs, la tricolor torna a pujar de rànquing en el seu camí cap al retorn del top 100, on ha passat del lloc 298 al 289 amb les victòries de l'ITF W100 de Madrid i el torneig del país exiugoslau.

Els primers punts de l'enfrontament han estat clars per a Jiménez, que guanyava el seu servei i assolia el primer 'break-point' al 15-40 sense massa esforços. Amb tot, Lovric ha pogut retornar-li la jugada, empatant al digital en dos jocs força disputats. La solidesa andorrana incidia a pista per una nova puntuació favorable per a la tenista nacional. Semblava que Lovric sucumbia en les disputes on Jiménez arribava a imposar-se, però ha demostrat la seva fortalesa mental quan el marcador ha mostrat un cop més les taules al 4-4, després que tothom donés el primer set per acabat. Finalment, la tenista de Ljubljana no ha pogut trencar la dinàmica on estaven immerses i ha acabat derrotada al 4-6, encara que ha gaudit de dos punts de trencament en el darrer servei de la mànega de Jiménez.

A la represa, la tricolor ha anat per la via ràpida, només patint en el 3-0, on ha arribat a remuntar un 40-15 en contra i al 'match-point', on els jocs han estat bastant renyits. Tanmateix, això no ha frenat a Jiménez, que ha acabat guanyant el darrer set amb 'bagel' (0-6) que la porta de nou a uns quarts de final. La pròxima contrincant per al partit de divendres és l'australiana Maya Joint, número 202 del rànquing, que ha derrotat aquest dijous al matí a la seva compatriota Tina Nadine Smith (4-6; 6-1 i 6-1).