Diumenge 08 de setembre de 2024
|
05:23 H
El grup U19 EEBE desplaçat a les pistes de les Deux Alpes. (Foto: FAE)
El grup U19 EEBE desplaçat a les pistes de les Deux Alpes en una de les activitats lúdiques. (Foto: FAE)

L'U19 EEBE crea sinergies amb l'equip nòrdic a les Deux Alpes

Andorra la Vella.- El grup U19 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) de la Federació andorrana d'Esquí (FAE) es troba a les Deux Alpes (França) per tal de fer una primera trobada de convivència i esquí, aprofitant a més les excel·lents condicions de neu de l'estació francesa. L'equip desplaçat a les pistes franceses dissabte passat, i que tornarà al país aquest divendres, està format pels esquiadors Salvador Cornella, Carlos Salinas, Isabella Pérez, Ainhoa Piccino, Jan Visa, Eric Mitjana, Jordi Rogel i Marcel Pérez. Tots ells, estan acompanyats dels tècnics Xavier Salarich, que exerceix com a responsable del grup, i l'entrenador Dídac González.

Els joves esquiadors han estat combinant entrenaments d'esquí amb sessions físiques i també més lúdiques per fer grup de cara a la pròxima temporada. Segons ha explicat Salarich, es tracta de "construir vincles amb l'equip, determinar un pla per assolir objectius, realitzar un alt volum de treball per començar a desenvolupar-lo". Així doncs, es pretén que aquest inici de pretemporada pugui crear "hàbits i rutines pel bon funcionament de tot el grup". A banda, el grup ha estat compartint traçat amb la finlandesa Erika Pykalainen, corredora de la Copa del Món de gegant, el que ha permès construir sinergies amb l'equip nòrdic. Igualment, els desplaçats han compartit entrenaments amb el grup de l'Esquí Club Pas de la Casa-Grau Roig (ECPCGR), que també es troba aquests dies a les Deux Alpes.

Durant la jornada de divendres, està previst un darrer entrenament al matí i així poder tornar al vespre. La pròxima estada amb neu està prevista inicialment per finals del mes de juny.