Diumenge 08 de setembre de 2024
|
05:38 H
El defensa Álex Petxarroman 'Petxa' instants abans d'iniciar l'entrenament d'aquest dimecres. (Foto: E. M.)
L'FC Andorra en la xerrada prèvia a l'entrenament diari. (Foto: E. M.)

El gol de 'Karrika' al minut 94 ha aportat il·lusió i un punt extra de seguretat

Andorra la Vella.- El gol de Jon Karrikaburu en la darrera oportunitat del duel contra el Burgos va ser un raig d'esperança en mig de la tempesta per a l'FC Andorra. Tot i que ja no depenen d'ells, al vestuari tenen "il·lusió, perquè ja ens veiem a Primera RFEF i al final ens ha aportat un punt extra de seguretat per poder afrontar el següent partit" ha revelat el defensa Álex Petxarroman 'Petxa'. En aquest sentit, els tricolors són coneixedors que només poden sumar de tres en les dues últimes jornades i esperar, però, s'ha de tenir en compte que es juguen la vida contra dos equips que estan a les portes dels 'Play-offs' d'ascens a la Lliga EA Sports, Reial Oviedo (diumenge 26, 18.30 hores) i Racing de Ferrol (diumenge 2 de juny, 18.30 hores).

Amb un estil de joc competitiu, sense arribar a tres quarts de camp i sense encert és molt difícil poder-se mantenir en una bona posició a la classificació general. Molt menys si quan tens l'oportunitat d'aprofitar les punxades dels rivals directes, no ho fas i punxes tu també. La filosofia de l'entrenador Ferran Costa continua sent la mateixa que quan va arribar a la banqueta tricolor, i es veu reflectida en la mentalitat dels jugadors. "Sabem que hem de fer el nostre i esperar, i ja està" ha assenyalat, incidint en la voluntat d'entrenament i treball 'a mort' que ha de tenir cadascun d'ells individualment. L'estadi Carlos Tartiere és "difícil", encara que el conjunt pirenaic ja sap el que és guanyar en terres asturianes. "Tothom s'està jugant alguna cosa i sabem que hem de fer tot molt bé per poder treure-li profit" ha mencionat. Sembla repetitiu, però l'assoliment dels tres punts passa pel mateix equip, sense caure en mirar que fan els altres.

El combinat dirigit per Luis Carrión va patir de valent aquest dilluns al RCDE Stadium, on l'Espanyol de Manolo González va acabar la presència als partits eliminatoris d'ascens gràcies als gols de Martin Braithwaite i Leandro Cabrera. Després d'imposar-se al marcador fins al minut 32, els 'carbayones' no van poder rematar la feina i reben tocats a l'FC Andorra. "A casa, són un equip molt fort i que sortiran amb tot, hem de plantejar els duels com ho vam fer a Cornellà" ha valorat. Sense por de fer el treball, és la clau amb la qual ha conclòs Petxarroman.