Divendres 18 d'octubre de 2024
|
07:52 H
Les corredores Anna Alabat i Raquel Balboa instants abans de la cursa XXVIII Memorial Fidel Bagan. (Foto: Andona Racing)

Albalat, Zúñiga i Balboa entre les millors posicions de la copa Speed Republik

Andorra la Vella.- La Speed Republik de Lleida ha estat una cursa dura, amb vint voltes a un circuit de 2,5 km que incloïa una pujada d'uns 800 metres, que es va celebrat el passaat 18 de maig. Les corredores d'Andona s'han posicionat molt bé en el pilot, participant en diversos atacs. Finalment, s'ha format una escapada amb cinc corredores de la UPV i Massi Tactic, corredores de gran nivell.

Malauradament, no s'ha pogut entrar en l'escapada, però Anna Albalat s'ha quedat en un grup perseguidor, mentre que Raquel Balboa i la Sílvia Zúñiga han aconseguit escapar-se del pilot, mantenint durant tota la cursa la distància amb aquest. Així doncs, es destaquen en resultats finals: la 6a posició d'Albalat, la 10a i 11a de Zúñiga i Balboa respectivament.

A més, es vol realçar la júnior Ares Rovira que ha treballat sense desistir remuntant posicions, la constància d'Esther Piquer que, tot i no tenir bones sensacions, ha ajudat les seves companyes dins de la cursa i la contribució de Keren Potash.