Diumenge 08 de setembre de 2024
|
03:52 H
El pilota andorrà Tony Cachafeiro al podi aquest diumenge. (Foto: Cachafeiro Comunicació)
El pilota andorrà Tony Cachafeiro aquest diumenge al campionat d'Espanya de kàrting (CEK). (Foto: Cachafeiro Comunicació)

Doble podi per Tony Cachafeiro

Andorra la Vella.- El pilot andorrà Tony Cachafeiro ha aconseguit pujar al podi en dues ocasions, amb un tercer lloc i un segon lloc, respectivament, en les dues carreres de la categoria 'mini' del campionat d'Espanya de kàrting (CEK) que s'ha disputat aquest diumenge en el circuit de Zuera (Saragossa).

El jove pilot andorrà quasi ha fregat la victòria, tot i que ha partit en la graella de la carrera 1 en 12è lloc, després de dos tocs en la segona mànega classificatòria del dissabte que li han impedit assolir una millor posició de sortida. No obstant això, no li ha privat d'obtenir grans resultats. Conscient que tenia el ritme per a lluitar pels primers llocs, ha remuntat deu posicions en les tres primeres tornades de la carrera 1 i les cinc restants s'han quedat en un grup de cap, en el qual s'han intercanviat posicions fins a l'últim moment. Finalment, Cachafeiro ha acabat en tercera posició la primera carrera de la jornada. Primer trofeu per a la seva vitrina a Andorra i que, a més, li ha permès sortir des d'aquest lloc en la carrera dues hores més tard.

En la segona, a poc a poc, Cachafeiro ha anat recuperant posicions fins a tornar a lluitar per la victòria. I ho ha fet signant alguns dels millors avançaments de tot el cap de setmana en Zuera. En la penúltima volta ha avançat a dos rivals per a col·locar-se en segona posició en una corba, en la qual en l'últim gir ha canviat per complet el pla. Ha atacat per l'exterior, fent més metres que el líder, Iván González, i, tot i això, ha aconseguit avançar-li. No obstant això, el rebuf en la llarga recta principal li ha penalitzat i ha acabat perdent el primer lloc per només 46 mil·lèsimes de segon.

Tony Cachafeiro ha fregat les victòries després de signar dos grans remuntades, però tanca el segon cap de setmana del campionat d'Espanya de kàrting amb un doble podi que li ha fet estar en les primeres posicions de la classificació general de la categoria 'mini'.