Diumenge 08 de setembre de 2024
|
03:46 H
La tenista Vicky Jiménez tot just acabar el partit contra Oksana Selekhmeteva. (Foto: FedeTenisMadrid)

Victòria amb remuntada i dos 'tie-breaks' per arribar a les semifinals (6-3; 6-7 i 6-7)

Andorra la Vella.- Passant de la ràpidessa al patiment, Vicky Jiménez Kasintseva es cola en les semifinals del III Open Villa de Madrid després de guanyar un partit boig en tres sets (6-3; 6-7 i 6-7) amb una durada de quasi tres hores i mitja. Així doncs, la tricolor disputarà per tercer cop en aquesta temporada una 'semi', en aquest cas contra la japonesa Moyuka Uchijima, actual número 110 del rànquing WTA i cap de sèrie número tres del torneig.

La tenista nacional està passant per totes les etapes possibles en aquesta competició ITF W100K que, a poc a poc, la fan créixer i tenir molta més solidesa en el joc. Amb tot, el primer set no ha sigut gens favorable. Després d'igualar-se el marcador al 3-3 a base de 'break-points' continus, Oksana Selekhmeteva s'emportava la mànega en assolir el 4-3 al rest, que Jiménez ha intentat capgirar fins al 40-30, i conservar el seu servei. Tot i això, les adversitats han sigut una corda de la qual tirar per enviar la següent disputa al primer 'tie-break' del partit que l'andorrana acabaria guanyant.

Amb l'1-1 al marcador general, ambdues esportistes sabien que només els hi quedava lluitar fins al final, i així ho han fet. Selekhmeteva ha intentat tornar a estar dins de la competició, però un altre joc decisiu per 7-4 ha deixat clar sobre la terra batuda madrilenya que Jiménez ve pel títol costi el que costi.