Diumenge 08 de setembre de 2024
|
05:09 H
L'àrbitre Ainhoa Fernández instants previs a la sortida de vestuari del duel Anglaterra-Suècia a Wembley (Londres). (Foto: FAF)

Ainhoa Fernández, designada àrbitre assistent en la final de l'Eurocopa sub-17 femenina

Andorra la Vella.- Nova fita per l'arbitratge andorrà i per Ainhoa Fernández, que continua la seva carrera meteòrica amb el banderí a la mà. I és que la UEFA ha designat a la tricolor per exercir d'assistent a la final de l'Eurocopa sub-17 Femenina, a Suècia. Serà aquest dissabte, a les 17 hores, en un matx que enfrontarà Anglaterra i Espanya. És un reconeixement més per a Fernández, que completarà així una temporada per emmarcar.

Entre les fites més destacades, s'ha convertit en la primera andorrana a estar present a un partit de la UEFA Women's Champions League, el passat 18 de gener al duel entre l'Slavia de Praga (República Txeca) i el St. Pölten (Àustria). Posteriorment, la UEFA va tornar a cridar a la col·legiada per una gran cita, en aquest cas, a la Divisió A de la Lliga de les Nacions Femenina. A un estadi emblemàtic per al futbol com és Wembley, en aquest cas el 5 d'abril on va exercir de jutge de línia de l'Anglaterra-Suècia (1-1).

Cal remarcar que la jove ja havia estat present a una EURO sub-17 femenina abans d'aquesta darrera nominació per la final. En addició, ha comptat amb la confiança de la UEFA en un Portugal-Polònia, entre d'altres.