Dimecres 29 de maig de 2024
|
23:34 H
Cartell de la xerrada d'Albert Llovera. (Foto: Comú Andorra la Vella)

Xerrada d’Albert Llovera sobre l’experiència al Dakar 2024

Andorra la Vella.- El pilot de ral·lis Albert Llovera oferirà aquest dijous, 16 de maig, una xerrada i posterior col·loqui per explicar la seva participació al Dakar 2024, en la qual va arribar a assolir la 17a posició en la categoria de camions, i explicar les experiències viscudes a l'Aràbia Saudita en una de les cites del motor més exigents del món.

Albert Llovera anirà acompanyat de la seva neboda, Margot Llobera, qui també va formar part de l'equip amb el qual va completar la seva cinquena participació en la competició amb un dels millors resultats assolits. L'acte, que porta per títol 'Arribada Dakar 2024' tindrà lloc a les 19 hores a la sala d'actes del Centre Cultural La Llacuna.

El comú d'Andorra la Vella patrocina Albert Llovera des del 2018. El pilot és un dels residents a la parròquia amb més projecció exterior i, a més de participar en proves esportives de renom internacional, està involucrat en projectes per facilitar la mobilitat de les persones amb mobilitat reduïda i és, també, ambaixador d'Unicef.