Dissabte 27 de juliol de 2024
|
10:23 H
El primer classificat de la categoria promoció, Martí Segarra. (Foto: FAHípica)
La primera classificada de la categoria iniciació, Clàudia Royo. (Foto: FAHípica)

Segarra, Royo i Canal encapçalen les seves categories en la primera prova del Nacional de salts d'obstacles

La següent jornada està prevista pel pròxim 9 de juny

Ordino.- El club hípic Aldosa va acollir, el cap de setmana passat, la primera prova del Campionat nacional de salts d'obstacles al camp de la federació de la Gonarda, situat al coll d'Ordino. Un total de vint genets van participar en aquest esdeveniment inaugural.

En la categoria de promoció (amb una alçada de salts de 80-90 cm), Martí Segarra amb l'euga Venus i Lila Bourrelly amb l'euga Diva van obtenir el primer lloc. Seguidament, en la categoria d'iniciació (amb una alçada de salts de 60-70 cm), Claudia Royo amb l'euga Havaiana va aconseguir el primer lloc, seguida per Ada Santiago amb el cavall Menghi i Joshua Prouhèze amb l'euga Hope. D'altra banda, en la categoria de poni (amb una alçada de salts de 30-40 cm), Júlia Canal amb el poni Apache va quedar en primera posició, seguida d'Anna Avellanet amb el poni Frany i Noa Alvarenga amb Trop.

La segona prova del nacional de salts està programada per al 9 de juny.